Klik hier om het parochieblad te lezen.

 

 

+++++++++++++++

Vanaf vandaag hoeft u zich niet meer aan te melden als u een Heilige Mis in de St. Josephkerk of St. Elisabethkapel wilt bijwonen.

We willen u graag uitnodigen om ook eens op donderdag de Heilige Mis in de St. Josephkerk te bezoeken. 
We beginnen dan om 18:30 met het Uitstellen van het Allerheiligste en Vespers en aansluitend om 19:00 uur de Heilige Mis.

Wel willen we met nadruk vragen de regels na te leven voor de veiligheid van de ander en van jezelf, dus: mondkapjes, ontsmetten, 1,5 meter, niet fit: blijf thuis, etc.

U bent van harte welkom!!!

 

 

+++++++++++++++

 

In verband met de restauratie van de mergelwand achter het altaar is de St. Josephkerk helaas voor een aantal weken gesloten.

Meer informatie vindt u op onderstaande flyer.

poster restauratie 2021

 

 

+++++++++++++++

Klik hier om het parochieblad te lezen.

 

 

+++++++++++++++

Na aanleiding van de maatregelen die gisteren zijn bekend gemaakt willen wij u nogmaals dringend verzoeken zich aan te melden als u de Heilige Mis op zondag in de St. Josephkerk of de St. Elisabethkapel wenst te bezoeken.

U kunt zich aanmelden tot vrijdag ervoor tot 17:00 uur via telefoonnummer 045-5413896 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is niet mogelijk om vooruit reserveren. Het dragen van een mondkapje is noodzakelijk om de mis te bezoeken.

Bij klachten blijf thuis en volg alle voorschriften en aanwijzingen op.


 

 +++++++++++++++