Pelgrimeren heeft te maken met ‘op weg naar’ de ene keer kies je heel bewust een pad, de andere keer heb je geen grip op de weg die ingeslagen wordt. Hoe dan ook; het is zinvol om samen te pelgrimeren naar een bedevaartsoord. De Sint Josephparochie organiseert in samenwerking met het Missionair Overleg Parkstad deze pelgrimage. Pater Martin, passionist en pastor van de kapel ondersteunt de pelgrimage. Iedereen is welkom om mee te pelgrimeren per fiets, auto of te voet.                             

We vertrekken per fiets om 9.00 uur vanaf de St. Josephkerk Heerlerbaan direct naar Munstergeleen. Voor de wandelaars vertrekken we om 10.00 uur vanaf de kerk in Puth naar Munstergeleen.      

De H. Mis zal plaatsvinden in de kapel en begint om 11.00 uur.

U kunt een intentie opgeven voor de pelgrimsprijs van € 5,-. De meegebrachte intenties kunt u voor aanvang van de mis afgeven. Na afloop van de mis gebruiken we de meegebrachte lunch op het terras achter de kapel, voor koffie/thee/ fris wordt gezorgd. Ook kunt u het museum en museumwinkel bezoeken. Het is mooi om dit samen te doen maar wel noodzakelijk om zich aan de richtlijnen van het RIVM te houden.     

IMG 0081            

Bij twijfel over de weersomstandigheden kunt u contact opnemen met het secretariaat/parochiekantoor (045)-5413896. Geopend: dinsdag t/m vrijdag 9.00-13.00 uur.     

 

 

+++++++++++++++