Jeugdkring Chrisko heeft in overleg met de parochies van Cluster Heerlen-Zuid het plan opgevat om in september 2018 naar Lourdes te reizen.

Dat betekent dat Jeugdkring Chrisko de komende maanden een groep gaat vormen om samen met de pelgrims uit de parochies, met kapelaan Blom als geestelijk begeleider.

 

 

Begeleiders, verzorging en parochianen: samen als pelgrim op weg!

De reis naar Lourdes zal plaatsvinden met het vliegtuig vanaf vliegveld Beek. We sluiten hiervoor aan bij de Limburgse bedevaart, maar vormen daarbinnen een eigen groep.

Er zal een driesterrenhotel voor deze reis gereserveerd worden, waar we tijdens de reis als groep kunnen verblijven.

Voor mensen met een lichte verzorging (zoals bij steunkousen aantrekken, hulp bij persoonlijke verzorging, hulp bij medicatie ect. ) gaan er verpleegkundigen mee in de groep.

Ook als u een zwaardere zorgvraag heeft, kunt u natuurlijk meegaan. U verblijft dan in het Accueil op het heiligdom, daar wordt u telkens opgehaald om bij onze groep aan te sluiten.

Mensen met medische indicatie en een cz zorgverzekering kunnen onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor een korting op de reissom.

Heeft u intresse om mee te gaan met deze bedevaart naar Maria?

Er liggen folders achterin de kerken in Heerlen-Zuid.

 

Op zondag 22 april is er aansluitend aan de mis van 11:15 uur in de Jozefkerk Heerlenbaan een informatiebijeenkomst over deze Lourdesreis in de ontmoetingsruimte onder de kerk (ook toegangkelijk voor mensen met een beperking)

 

Het begeleidingsteam van Jeugdkring Chrisko en Kapelaan Blom zullen daarbij aanwezig zijn. Aanmelden voor deze bijeenkomst is vereist, in verband met de voorbereidingen.

Voor meer informatie over de reis, aanmelding voor de informatiebijeenkomst of het opvragen van een inschrijfformulier kunt u contact opnemen met:

Secretariaat Jeugdkring Chrisko

06-21891859

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.